Lid Worden

Vrijblijvend komen kijken
Voordat je lid wordt, nodigen we je graag uit om eerst een paar keer vrijblijvend een opkomst mee te draaien. Zo ontdek je zonder verdere verplichtingen hoe leuk Scouting wel niet is. Hiervoor hebben we ieder kwartaal speciale kijkersdagen. De eerstvolgende in 2018 zijn op 15, 22 en 29 september. Neem hiervoor contact op via e-mail info@panoord.nl. Vermeld in de e-mail je leeftijd en in welk onderdeel je interesse hebt. Kijk bij de pagina's van de verschillende onderdelen om te bepalen welk onderdeel het beste bij je past qua leeftijd en interesse. Na ontvangst van de email nemen wij dan contact met je op om verder af te spreken.

Aanmelden
Ben je een aantal keer wezen kijken en helemaal enthousiast geworden? Dan wordt het tijd om lid te worden. Hiervoor krijg je een aanmeldingsformulier van de ledenadministratie, of download deze hier. Het ingevulde formulier kan worden opgestuurd naar:

Stichting Scouting Panoord t.a.v. ledenadministratie
Groot Karreveld 10
3335 KB Zwijndrecht

Het opzeggen van je lidmaatschap doe je met het opzeggingsformulier, verkrijgbaar via e-mail bij de ledenadministratie (leden@panoord.nl) of download deze hier. Voor hulp bij het aan- en afmelden kun je ook bij de leiding van je onderdeel terecht.

Contributie
De contributie bedraagt € 36,- per kwartaal en wordt geïncasseerd per automatische incasso.

Scouting Nederland
Als je lid wordt van Scouting Panoord, word je automatisch ook lid van Scouting Nederland. Een deel van de betaalde contributie wordt dan ook door Scouting Panoord afgedragen aan Scouting Nederland. Van Scouting Nederland ontvang je een aantal keer per jaar een magazine en ontvang je een ledenpas van Scouting Nederland. Met behulp van jouw lidmaatschapsnummer en ons groepsnummer op dit ledenpasje kun je op het besloten gedeelte van de Scouting-website komen en artikelen bestellen bij de Scoutshop. Verder kun je via Scouting Nederland deelnemen aan landelijke activiteiten, zoals de HIT en Jamboree. Voor meer informatie hierover kun je terecht op www.scouting.nl.

vereniging scouting panoord 2013 - ontwerp & bouw: stefan ras