Bevers

Welkom bij de bevers! Wij zijn jongens en meisjes van 4 t/m 6½ jaar. We komen elke zaterdag van 9:00 uur tot 10.30 uur bij elkaar om te spelen

Wat doet een bever?

Bevers spelen samen met Stuiter in het dorp Hotsjietonia. Daar ontmoeten ze Bas Bos en Rebbel, Noa en Stanley, Rozemarijn en Professor Plof, Keet en Fleur Kleur, Sterre en Steven Stroom en de dieren.

Elke week beleef je met je bevervrienden de leukste avonturen bij Scouting. Geen opkomst is hetzelfde. Je doet steeds verschillende dingen en zo leer je elke week iets nieuws. Van broodjes bakken bij het kampvuur, speurtochten lopen, spelen op het avonturenterrein tot knutselen en bakken in het beverhok.

Er zijn ook vaste onderdelen die elke week terugkomen. Dat zijn bevermanieren. Bij de opening staan de Bevers en leiding in een kring en wordt de bevervlag gehesen, het beverlied gezongen en voorgelezen uit het beverlogboek. Voor je naar huis gaat komt iedereen weer in de kring staan. Samen zingen we het sluitingslied.

Wil je meer informatie of lijkt het je ook leuk om eens vrijblijvend bij de Bevers te komen kijken, neem dan even contact op met ons via info@panoord.nl.


vereniging scouting panoord 2021 - ontwerp & bouw: stefan ras