Verkenners

De verkenners zijn enthousiaste jongens en meisjes in de leeftijd van 11 tot en met 15 jaar die wel van een uitdaging houden.

Elke zaterdagmiddag hebben wij opkomst op Panoord van 13:30 tot 16:30 uur en doen we allerlei uiteenlopende activiteiten. De traditionele scouting activiteiten als pionieren en kompaslezen komen aan bod, maar dat is lang niet alles. We stoken geregeld een vuurtje en leggen daar een zelfgemaakte pizza op. Of wat dacht je van een race met radiografische auto's over een baan vol hindernissen? Of misschien een keertje abseilen van een eigengemaakte toren? Dat zijn activiteiten die je kunt verwachten.

Ook gaan we in de zomervakantie op zomerkamp. Gewoonlijk in Nederland, maar een enkele keer ook richting Belgie. Gedurende het seizoen hebben we ook een aantal overnachtingen in het weekend waarbij we veelal kamperen bij een andere scoutinggroep.

Wil je meer informatie of lijkt het je ook leuk om eens vrijblijvend bij de verkenners te komen kijken, neem dan even contact op met ons via info@panoord.nl.


facebooklink

vereniging scouting panoord 2021 - ontwerp & bouw: stefan ras